News

Åpner for salg 6.januar!

Den 6.januar kl 20.00 kommer det flere bøker i nettbutikken! Selger til lageret er tomt.

Read more →


Salget er stengt og nå sendes bøkene!

Da er salget før jul stengt! Bøkene pakkes ned og er klar for å bli sendt 9. desember. Har du bestilt får du en epost når sendingen er på vei. Ønsker dere alle en riktig god jul!

Read more →


Åpent igjen for salg!

Nå er det mulig å få tak i boken igjen! Salget er åpent t.o.m 4. desember. Bestiller du en bok nå får du den hjem i god tid før jul!

Read more →


Strikkernes Julemarked 23. november

Jeg popper opp sammen med en haug andre flotte designere og utstillere på Stikkernes Julemarked på Kulturhuset i Oslo, 23. november. Jeg tar med en haug av bullet journals, og har også fått kjøpt inn et lite lager av favorittpennene mine. Begge deler kan du få kjøpt av meg denne dagen. Uansett håper jeg at du kommer bort og sier hei! Det er mange som har ønsket en ny mulighet til å bestille boken her på nett, så det må jeg jo bare få til. Jeg vet ikke helt når enda, men jeg vil gi beskjed på Instagram og her på...

Read more →


Forhåndssalget er stengt

Jeg er så glad og ydmyk for den fantastiske mottagelsen boka mi har fått! Tusen takk. Nå er forhåndssalget stengt, og boken har gått i trykken. (Juhuuuuu!) Trykkeriet forventer å levere boken i løpet av den første uken i november. Jeg sender dem fortløpende. Håper du blir fornøyd!

Read more →